metricas
covid
Buscar en
Gastroenterología y Hepatología
Toda la web
Inicio Gastroenterología y Hepatología EVALUACIÓN DEL RIESGO EN LA ELABORACIÓN DE CERVEZAS SIN GLUTEN
Journal Information

Statistics

Follow this link to access the full text of the article

PONENCIAS INVITADAS (SESIONES Y MESAS)Mesa redonda: Alimentos sin gluten
EVALUACIÓN DEL RIESGO EN LA ELABORACIÓN DE CERVEZAS SIN GLUTEN
M.P. Fernández-Gil, S. Matías-Ibáñez, L. Cantero-Ruiz de Eguino, J. Esparta, O. Martínez, J. Miranda, E. Simón, M.Á. Bustamante
Read
1
Times
was read the article
1
Total PDF
0
Total HTML
Share statistics
Article information
ISSN: 02105705
Original language: English
The statistics are updated each day
Year/Month Html Pdf Total
2024 December 0 1 1

Follow this link to access the full text of the article

es en pt

¿Es usted profesional sanitario apto para prescribir o dispensar medicamentos?

Are you a health professional able to prescribe or dispense drugs?

Você é um profissional de saúde habilitado a prescrever ou dispensar medicamentos