Journal Information
Statistics
Follow this link to access the full text of the article
Original article
Effects of a mixed additive based on Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus rhamnosus on broilers exposed to aflatoxin B1 by contaminated feed
Efectos de un aditivo mixto a base de Saccharomyces cerevisiae y Lactobacillus rhamnosus en pollos de engorde expuestos a aflatoxina B1 a través de la dieta
Analía Silvia Fochesatoa,b, María Pia Martíneza,b, Débora Cuelloa, Valeria Lorena Polonia,b, María Julieta Lunab,c, Alejandra Paola Magnolic,d, Cristian Fernándezd, Lilia Renée Cavaglieria,c,
Corresponding author
a Departamento de Microbiología e Inmunología, Universidad Nacional de Río Cuarto, Ruta 36, km 601, (5800) Río Cuarto, Córdoba, Argentina
b Fellow of Council Nacional de Investigaciones Científicas y Tecnológicas (CONICET), Godoy Cruz 2290, Buenos Aires, Argentina
c Member of Council Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Godoy Cruz 2290, Buenos Aires, Argentina
d Departamento de Producción Animal, Cátedra de Nutrición Animal, Facultad de Agronomía y Veterinaria, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina