Descargar PDF
1 / Páginas

Otros usuarios también vieron estos artículos

Comprehensive evaluation of abattoirs with no Hazard Analysis Critical Control Point plan in Tucumán, Argentina Gabriela Pérez Terrazzino; Magdalena Costa; Alejandro López Campo; Carolina Saade; María Paula Moreno Mochi; Marcelo Signorini; Ariel Roge; Claudia Van Der Ploeg; Gerardo Leotta; María Ángela Jure;
Rev Argent Microbiol. 2023;55:181-8
Prevalence of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli from broilers at conventional and kosher abattoirs and retail stores Guillermo F. Guirin; Victoria Brusa; Cristian D. Adriani; Gerardo A. Leotta;
Rev Argent Microbiol. 2020;52:217-20
Statistical approach to Trichinella infection in horses handled by rural slaughterhouses across five distinctive socioeconomic regions in Mexico David Solís-Hernández; Karla-Lorena Saucedo-Gutiérrez; Antonio Meza-Lucas; Fabián-Ricardo Gómez-de-Anda; Miriam-Susana Medina-Lerena; Ricardo García-Rodea; María-Teresa Corona-Souza; Miguel-Ángel Pérez-Ramírez; Vicente Vega-Sánchez; Jorge-Luis de-la-Rosa-Arana;
Rev Argent Microbiol. 2020;52:288-92