Descargar PDF
1
/
Páginas
Artículo anterior
Volver a la web
Artículo siguiente
Si tiene problemas para ver el contenido por favor pulse aquí
Otros usuarios también vieron estos artículos
Comprehensive evaluation of abattoirs with no Hazard Analysis Critical Control Point plan in Tucumán, Argentina
Gabriela Pérez Terrazzino; Magdalena Costa; Alejandro López Campo; Carolina Saade; María Paula Moreno Mochi; Marcelo Signorini; Ariel Roge; Claudia Van Der Ploeg; Gerardo Leotta; María Ángela Jure;
Rev Argent Microbiol. 2023;55:181-8
Prevalence of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli from broilers at conventional and kosher abattoirs and retail stores
Guillermo F. Guirin; Victoria Brusa; Cristian D. Adriani; Gerardo A. Leotta;
Rev Argent Microbiol. 2020;52:217-20
Statistical approach to Trichinella infection in horses handled by rural slaughterhouses across five distinctive socioeconomic regions in Mexico
David Solís-Hernández; Karla-Lorena Saucedo-Gutiérrez; Antonio Meza-Lucas; Fabián-Ricardo Gómez-de-Anda; Miriam-Susana Medina-Lerena; Ricardo García-Rodea; María-Teresa Corona-Souza; Miguel-Ángel Pérez-Ramírez; Vicente Vega-Sánchez; Jorge-Luis de-la-Rosa-Arana;
Rev Argent Microbiol. 2020;52:288-92